Wetenschap in Beeld abonnementen

Kies voor een Wetenschap in Beeld abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het populair-wetenschappelijke magazine met prachtig en grensverleggend beeldmateriaal. U kunt ook een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 35,70
6 nummers
30% korting

€45,00 71,40
12 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 35,70
6 nummers
30% korting

€45,00 71,40
12 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld magazine laat u de wereld van wetenschap en natuur zien als nooit tevoren. In ieder nummer vindt u internationale artikelen op het gebied van natuur, cultuur, technologie en biologie. Altijd begeleid met prachtige foto's en unieke, gedetailleerde illustraties. U leest en zíet waartoe de wetenschap in staat is en hoe hetbijdraagt aan onze toekomst.

Heeft u een abonnement op Wetenschap in Beeld? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Wetenschap in Beeld digitaal lezen. Wetenschap in Beeld heeft hiervoor een app. In deze app vindt u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Wetenschap in Beeld abonnement

  • Een abonnement is tot 37% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.(vanaf €25,00)
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wetenschap in Beeld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.