Wetenschap in Beeld abonnementen

Kies voor een Wetenschap in Beeld abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Het populair-wetenschappelijke magazine met prachtig en grensverleggend beeldmateriaal. U kunt ook een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld magazine laat u de wereld van wetenschap en natuur zien als nooit tevoren. In ieder nummer vindt u internationale artikelen op het gebied van natuur, cultuur, technologie en biologie. Altijd begeleid met prachtige foto's en unieke, gedetailleerde illustraties. U leest en zíet waartoe de wetenschap in staat is en hoe hetbijdraagt aan onze toekomst.

Bent u abonnee van Wetenschap in Beeld? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Wetenschap in Beeld digitaal lezen. Wetenschap in Beeld heeft hiervoor een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Wetenschap in Beeld abonnement

  • Bespaar tot 37% op de prijs in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Geef al voor €25,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wetenschap in Beeld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.