Wetenschap in Beeld abonnementen

Kies voor een Wetenschap in Beeld abonnement met tot 52% korting op de winkelprijs. Het populair-wetenschappelijke magazine met prachtig en grensverleggend beeldmateriaal. U kunt ook een Wetenschap in Beeld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld magazine laat u de wereld van wetenschap en natuur zien als nooit tevoren. In ieder nummer vindt u internationale artikelen op het gebied van natuur, cultuur, technologie en biologie. Altijd begeleid met prachtige foto's en unieke, gedetailleerde illustraties. U leest en zíet waartoe de wetenschap in staat is en hoe hetbijdraagt aan onze toekomst.

Heeft u een abonnement op Wetenschap in Beeld? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Wetenschap in Beeld ook digitaal lezen. Wetenschap in Beeld heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Fijn op plekken waar internet slecht of duur is.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Wetenschap in Beeld abonnement

  • Een abonnement is tot 52% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • 12x per jaar Wetenschap in Beeld automatisch thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wetenschap in Beeld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.