Quest abonnementen

Kies voor een Quest abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Dit populaire magazine maakt wetenschap voor iedereen toegankelijk. U kunt ook een Quest abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,99 41,93
7 nummers
21% korting

€54,99 83,86
14 nummers
34% korting

€99,99 167,72
28 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 17,97
3 nummers
3% korting

€30,00
5 nummers
 

Laatste reviews

  • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

  • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

  • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven. gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

In Quest vindt u iedere maand interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van bijzondere en alledaagse natuurverschijnselen tot unieke bouwprojecten. En van historische hoogte- en dieptepunten tot doorbraken in de gezondheidszorg en unieke sportprestaties. Alles komt aan bod. Altijd wetenschappelijk onderbouwd, maar nooit te ingewikkeld en altijd met een positieve en humoristische insteek. Quest vermaakt en vergroot uw kennis.

Heeft u een abonnement op Quest? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Quest digitaal lezen.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade edities kunt u later ook offline raadplegen.

Quest verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Quest abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Bespaar tot 40% op de winkelprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €17,50

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.