Quest abonnementen

Kies voor een Quest abonnement met tot 41% korting op de winkelprijs. Dit populaire magazine maakt wetenschap voor iedereen toegankelijk.


€39,99 41,93
7 nummers
5% korting

€66,00 83,86
14 nummers
22% korting

€99,99 167,72
28 nummers
41% korting

Laatste reviews

  • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

  • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

  • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven. gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

In Quest vindt u iedere maand interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van bijzondere en alledaagse natuurverschijnselen tot unieke bouwprojecten. En van historische hoogte- en dieptepunten tot doorbraken in de gezondheidszorg en unieke sportprestaties. Alles komt aan bod. Altijd wetenschappelijk onderbouwd, maar nooit te ingewikkeld en altijd met een positieve en humoristische insteek. Quest vermaakt en vergroot uw kennis.

Met een abonnement op Quest ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Gedownloade nummers kunt u later ook offline inzien.

Quest verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Quest abonnement

  • 12x per jaar Quest automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 41% korting op de winkelprijs
  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.