National Geographic abonnementen

National Geographic biedt u een venster op de wereld met boeiende artikelen, prachtige fotografie en fascinerende verhalen. Het tijdschrift neemt u mee op een ontdekkingsreis door de natuur, cultuur en wetenschap, met diepgaande reportages en exclusieve interviews. Of u nu geïnteresseerd bent in de wonderen van de natuur, de geheimen van oude beschavingen of de nieuwste wetenschappelijke doorbraken, National Geographic heeft het allemaal.

Met National Geographic haalt u een bron van inspiratie en kennis in huis die uw horizon verbreedt en uw nieuwsgierigheid prikkelt. Een must-read voor iedereen die de wereld wil begrijpen en waarderen.


€39,99 43,75
7 nummers
9% korting

€69,99 87,50
14 nummers
20% korting

€99,99 175,00
28 nummers
43% korting

Laatste reviews

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

Over National Geographic

Ga mee met National Geographic Magazine op ontdekkingsreis. Van noord naar zuid en van oost naar west. De schrijvers en fotografen laten u de wereld zien, zoals u haar nog nooit heeft gezien. Met een unieke combinatie van persoonlijke verhalen, wetenschap, politiek, economie, natuur en cultuur is de National Geographic als geen ander magazine. En dan zijn er natuurlijk ook nog de ongelofelijk mooie fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Als abonnee van National Geographic leest u alle edities op papier én online.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook zonder internetverbinding openen.

National Geographic verschijnt 12x per jaar.

Voordelen National Geographic abonnement

  • Profiteer van tot 43% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.