National Geographic abonnementen

Kies voor een National Geographic abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. Misschien wel het meest legendarische magazine ter wereld. U kunt ook een National Geographic abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,99 35,94
6 nummers
19% korting

€38,99 41,93
7 nummers
7% korting

€64,99 83,86
14 nummers
23% korting

€119,99 167,72
28 nummers
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€50,00 59,90
10 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

Over National Geographic

Ga mee met National Geographic Magazine op ontdekkingsreis. Van noord naar zuid en van oost naar west. De schrijvers en fotografen laten u de wereld zien, zoals u haar nog nooit heeft gezien. Met een unieke combinatie van persoonlijke verhalen, wetenschap, politiek, economie, natuur en cultuur is de National Geographic als geen ander magazine. En dan zijn er natuurlijk ook nog de ongelofelijk mooie fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Abonnees van National Geographic ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Gedownloade nummers kunt u later ook offline opnieuw inzien.

National Geographic verschijnt 12x per jaar.

Voordelen National Geographic abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Profiteer van tot 7% korting op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.vanaf €15,00
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.