National Geographic abonnementen

Kies voor een National Geographic abonnement met tot 28% korting op de winkelprijs. Misschien wel het meest legendarische magazine ter wereld. U kunt ook een National Geographic abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€28,99 35,94
6 nummers
19% korting

€38,99 41,93
7 nummers
7% korting

€64,99 83,86
14 nummers
23% korting

€119,99 167,72
28 nummers
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€50,00 59,90
10 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

Over National Geographic

Ga mee met National Geographic Magazine op ontdekkingsreis. Van noord naar zuid en van oost naar west. De schrijvers en fotografen laten u de wereld zien, zoals u haar nog nooit heeft gezien. Met een unieke combinatie van persoonlijke verhalen, wetenschap, politiek, economie, natuur en cultuur is de National Geographic als geen ander magazine. En dan zijn er natuurlijk ook nog de ongelofelijk mooie fotoreportages waarvoor de National Geographic Society bekend staat.

Met een abonnement op National Geographic ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook offline inzien.

National Geographic verschijnt 12x per jaar.

Voordelen National Geographic abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Geef al voor €15,00 een aflopend abonnement cadeau
  • Bespaar tot 7% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.