Het Weer Magazine abonnementen

Kies voor een Het Weer Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die meer over weer willen weten. U kunt ook een Het Weer Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 23,85
3 nummers Stopt automatisch
58% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 23,85
3 nummers
58% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Maak nu kennis met het enige magazine over het weer in de Benelux. In ieder nummer vindt u interviews met experts, reportages over weersverschijnselen, historische gebeurtenissen en natuurlijk alles over het actueel weer. Het magazine is toegankelijk voor iedereen en staat vol met duidelijke illustraties en prachtige foto's.

Wilt u Het Weer Magazine eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement.

Het Weer Magazine verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Het Weer Magazine abonnement

  • 5x per jaar als eerste Het Weer Magazine in de bus
  • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Het Weer Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.