Sociologie Magazine abonnementen

Kies voor een Sociologie Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Blijf met dit magazine op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen - en onze maatschappij. U kunt ook een Sociologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,99 14,00
2 nummers Stopt automatisch
29% korting

€19,95 28,00
4 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 14,00
2 nummers
29% korting

€19,95 28,00
4 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diplomas te halen. Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Sociologie Magazine vertelt u over alle ontwikkelingen in de sociale wetenschappen. Nieuws en theorieën uit het binnen- en buitenland passeren de revue. En de deskundige redactie geeft haar visie op de sociologische betekenis van trends en ontwikkelingen in de samenleving en het bedrijfsleven. Sociologie Magazine zet u aan het denken over de wereld waarin wij leven.

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies dan voor een Sociologie Magazine proefabonnement. En probeer dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend.

Sociologie Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Sociologie Magazine abonnement

  • 4x per jaar als eerste Sociologie Magazine thuis bezorgd
  • Bespaar tot 29% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Sociologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.