Sociologie Magazine abonnementen

Sociologie Magazine biedt u een uitgebreide kijk op de wereld van de sociologie, met artikelen die variëren van actuele maatschappelijke vraagstukken tot theoretische discussies en empirische studies. Het tijdschrift brengt u de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten, evenals kritische analyses van sociale trends en fenomenen. Of u nu een professional bent in het veld of gewoon geïnteresseerd in sociale wetenschappen, Sociologie Magazine biedt u de kennis en inspiratie die u nodig heeft.

Laat u informeren en inspireren door de deskundige inhoud van Sociologie Magazine en ontdek hoe sociologische inzichten kunnen bijdragen aan een beter begrip van onze samenleving. Een waardevolle bron voor iedereen die de sociale wereld om ons heen wil verkennen.


€9,99 14,00
2 nummers Stopt automatisch
29% korting

€19,95 28,00
4 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sociologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 14,00
2 nummers
29% korting

€19,95 28,00
4 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Ine Wolters

Ik heb mezelf Sociologie Magazine cadeau gedaan omdat ik 59 ben geworden en mezelf nu toestemming geef om me vrijblijvend te verdiepen in alles wat me interesseert op het gebied van menswetenschappen en kunst en cultuur zonder de dwang te voelen om echt te studeren of diplomas te halen. Ouder worden geeft ook vrijheid!

Over Sociologie Magazine

Sociologie Magazine vertelt u over alle ontwikkelingen in de sociale wetenschappen. Nieuws en theorieën uit het binnen- en buitenland passeren de revue. En de deskundige redactie geeft haar visie op de sociologische betekenis van trends en ontwikkelingen in de samenleving en het bedrijfsleven. Sociologie Magazine zet u aan het denken over de wereld waarin wij leven.

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies dan voor een Sociologie Magazine proefabonnement. En probeer dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend.

Sociologie Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Sociologie Magazine abonnement

  • 4x per jaar als eerste Sociologie Magazine thuis bezorgd
  • Bespaar tot 29% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Sociologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.