Knack abonnementen

Kies voor een Knack abonnement met tot 67% korting op de winkelprijs. Het weekblad voor iedereen die nog waarde hecht aan feiten en onderzoeksjournalistiek.


€9,95 30,00
4 weken
67% korting

€19,95 31,25per maand
1 jaar + gratis reistrolley van Delsey
36% korting

Laatste reviews

Over Knack

Wilt u graag op de hoogte blijven van de politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen in België en daarbuiten? Dan is een abonnement op Knack het perfecte tijdschrift voor u.

Knack is een toonaangevende weekblad met diepgaande analyses, interviews met belangrijke spelers en opiniestukken over de meest relevante thema's van het moment.

En dat is nog niet alles! Met een abonnement op Knack krijgt u ook toegang tot de digitale editie, waar u 24/7 toegang heeft tot alle artikelen en nieuwsberichten. Bovendien ontvangt u als abonnee exclusieve extra's, zoals speciale edities en kortingen op evenementen.

Maar wat kunt u nu precies verwachten van de inhoud van Knack? Hieronder vindt u een lijst met enkele onderwerpen die in recente nummers zijn behandeld:

  • De impact van de coronapandemie op onze economie en samenleving
  • De opkomst van het populisme in Europa en de gevolgen daarvan
  • De uitdagingen voor het Belgische onderwijs en de zoektocht naar vernieuwing
  • De rol van België in het internationale klimaatdebat en de inspanningen om de doelstellingen van het Parijse Akkoord te halen

Kortom, met een abonnement op Knack bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in binnen- en buitenland en krijgt u inzicht in de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd.

Knack verschijnt 50x per jaar.

Voordelen Knack abonnement

  • 50x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Een abonnement is tot 67% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Knack op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.