Quote abonnementen

Kies voor een Quote abonnement met tot 54% korting op de winkelprijs. Het unieke zakenmagazine dat als geen ander serieuze onderzoeksjournalistiek combineert met (minder serieuze) artikelen over geld en lifestyle. U kunt ook een Quote abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€69,99 87,50
7 nummers
20% korting

€99,99 175,00
14 nummers
43% korting

€159,99 350,00
28 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quote cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 37,50
3 nummers
20% korting

€50,00 75,00
6 nummers
33% korting

€75,00 125,00
10 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • Frank

Lekker kritisch.

  • Kees

De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy maar ik weet niet wat.

  • Steven

Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met een laatste woord). En soms durven ze ook dingen te zeggen die iedereen denkt maar gezegd moeten worden.

Over Quote

Quote combineert dat economische journalistiek met lifestyle-nieuws voor mensen die meer geld dan tijd hebben. In ieder nummer vindt u het laatste nieuws over Nederlandse bedrijfsleven, de grote (en kleine) spelers, geld, carrière en het leven aan en op weg naar de top. Dit alles met de unieke stijl van Quote en in een prachtige glossy magazine. Als u nog niet bekend met het bijtertje onder de business magazines, maakt u dan nu voordelig kennis.

Heeft u een abonnement op Quote? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Quote digitaal lezen.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook zonder internetverbinding openen.

Quote verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Quote abonnement

  • Bespaar tot 54% op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar Quote automatisch thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €30,00
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quote op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.