Noorderland abonnementen

Kies voor een Noorderland abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Hét lifestyle-magazine over Noord-Nederland. U kunt ook een Noorderland abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€10,50 20,97
2 nummers Stopt automatisch
50% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Noorderland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 20,97
2 nummers
50% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

Laatste reviews

Over Noorderland

Dit magazine brengt u alles over het mooie leven in het noorden van Nederland. Lees over de schoonheid van Groningen, Friesland en Drenthe. Lees over het land, het water en de mensen en dieren. Lees over de natuur en cultuur van de noordelijke steden en regio's. Met in ieder nummer interessante verhalen en leuke wetenswaardigheden, schitterende fotoreportages en leukste uitgaanstips. Dit is het magazine voor iedereen die de echte schoonheid van het noorden wil leren kennen of herbeleven.

Met een abonnement op Noorderland ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

Wilt u Noorderland eerst zelf ervaren alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement.

Noorderland verschijnt 8x per jaar.

Voordelen Noorderland abonnement

  • Geef al voor €10,50 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 8x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 50% op de losse verkoopprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Noorderland op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.