Noorderland abonnementen

Hét lifestyle-magazine over Noord-Nederland. U kunt ook een Noorderland abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Noorderland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

Laatste reviews

Over Noorderland

Dit magazine brengt u alles over het mooie leven in het noorden van Nederland. Lees over de schoonheid van Groningen, Friesland en Drenthe. Lees over het land, het water en de mensen en dieren. Lees over de natuur en cultuur van de noordelijke steden en regio's. Met in ieder nummer interessante verhalen en leuke wetenswaardigheden, schitterende fotoreportages en leukste uitgaanstips. Dit is het magazine voor iedereen die de echte schoonheid van het noorden wil leren kennen of herbeleven.

Heeft u een abonnement op Noorderland? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Noorderland ook digitaal lezen.

Noorderland verschijnt 8x per jaar.

Voordelen Noorderland abonnement

  • 8x per jaar Noorderland op de mat
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Noorderland op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.