Noorderland abonnementen

Hét lifestyle-magazine over Noord-Nederland. U kunt ook een Noorderland abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,98 15,98
2 nummers
 

€31,96 31,96
4 nummers
 

€63,92 63,92
8 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Noorderland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,96 31,96
4 nummers
 

€63,92 63,92
8 nummers
 

Laatste reviews

Over Noorderland

Dit magazine brengt u alles over het mooie leven in het noorden van Nederland. Lees over de schoonheid van Groningen, Friesland en Drenthe. Lees over het land, het water en de mensen en dieren. Lees over de natuur en cultuur van de noordelijke steden en regio's. Met in ieder nummer interessante verhalen en leuke wetenswaardigheden, schitterende fotoreportages en leukste uitgaanstips. Dit is het magazine voor iedereen die de echte schoonheid van het noorden wil leren kennen of herbeleven.

Abonnees van Noorderland ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

Met een proefabonnement op Noorderland maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift.

Noorderland verschijnt 8x per jaar.

Voordelen Noorderland abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs
  • 8x per jaar als eerste Noorderland in huis
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €10,50

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Noorderland op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.