Humo abonnementen

Humo magazine biedt u een scherpe en satirische kijk op de actualiteit, entertainment en cultuur. Ontdek spraakmakende interviews, kritische reportages en grappige columns die uw blik op de wereld verfrissen. Of u nu op zoek bent naar nieuws, achtergronden of humor, Humo heeft het allemaal.

Met elke editie van Humo magazine blijft u goed geïnformeerd en vermaakt. Laat u inspireren door de veelzijdige inhoud en geniet van de scherpe pen en scherpe humor die Humo al jaren kenmerken.


€3,50 4,27per week
1 jaar
18% korting

€3,25 4,27per week
2 jaar
24% korting

€2,95 4,27per week
3 jaar
31% korting

Laatste reviews

Over Humo

Humo staat voor ouderwetse onderzoeksjournalistiek in een modern jasje. Door de wol geverfde journalisten en een 'pack' jonge wolven maken van ieder nummer een belevenis. Met spraakmakende, actuele coverstory's, onthullende interviews en dossiers, en humoristische analyses en opinies.

Vaste rubrieken zijn ondermeer "Vrouwentongen", een column van schrijfsters Heleen Debruyne en Naema Tahir, "De jeugd van tegenwoordig", waarin 35-jarigen zich uitspreken over actuele kwesties, en natuurlijk "Het Gat van de Wereld". Daarnaast wijst Humo u de weg in de wereld van tv, cinema, muziek en literatuur met een vernieuwd tv-katern en met opgefriste film-, boek- en cd-pagina's.

Voor welk Humo abonnement u ook kies, u downloadt het nieuwste nummer elke dinsdag digitaal. En ook digitaal is Humo Mooier, overzichtelijker en interessanter dan ooit. Op uw smartphone of tablet navigeert u eenvoudig door het volledige magazine aangevuld met animatie, video, podcasts en extra artikels en cartoons.

Humo Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Humo. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Humo klantenservice