New Scientist abonnementen

Kies voor een New Scientist abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Hét wetenschapsmagazine met ideeën die de wereld (zouden kunnen) veranderen. U kunt ook een New Scientist abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,00 46,25
5 nummers
22% korting

€89,88 101,75
11 nummers
18% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op New Scientist cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,00 46,25
5 nummers
22% korting

€89,88 101,75
11 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • Jeroen

In deze tijd waar alles zo snel gaat is het wel goed om zo nu en dan ergens bij stil te staan en even iets langer over moeten na te denken. The New Scientist dwingt je hiertoe met zachte hand. En dat is verrijkend. Ik zou iedereen die zich weer eens positief wil verwonderen over de wereld om ons heen een proefabonnement new scientist zeker aanraden.

Over New Scientist

New Scientist is hét magazine met ideeën die de wereld veranderen. In ieder nummer leest u over de belangrijkste wetenschappelijke doorbraken. Ieder nummer bevat wetenschapsnieuws uit België, Nederland en de rest van de wereld. Met spannende achtergrondartikelen, spraakmakende opiniestukken en recensies van de populairwetenschappelijke boeken. Kortom, met New Scientist weet u meer.

Voordelen New Scientist abonnement

  • Profiteer van tot 22% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van New Scientist op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.