AmericA Magazine abonnementen

Het magazine over vakanties en verblijven in Noord-Amerika. U kunt ook een AmericA Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op AmericA Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50
4 nummers
 

Laatste reviews

  • Van Kooten

Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter.

Over AmericA Magazine

AmericA Magazine neemt u 4x per jaar mee naar de VS en Canada. In informatie en inspirerende reisverhalen leest u over staten en steden, en The American Way of Life. Alles prachtig geïllustreerd en begeleid door schitterende foto's.

Met een abonnement op AmericA Magazine ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. AmericA Magazine heeft hiervoor een app. In deze app vindt u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

AmericA Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen AmericA Magazine abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef al voor €31,75 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AmericA Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.