AmericA Magazine abonnementen

Het magazine over vakanties en verblijven in Noord-Amerika. U kunt ook een AmericA Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,75
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op AmericA Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,75
4 nummers
 

Laatste reviews

  • Van Kooten

Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter.

Over AmericA Magazine

AmericA Magazine neemt u 4x per jaar mee naar de VS en Canada. In informatie en inspirerende reisverhalen leest u over staten en steden, en The American Way of Life. Alles prachtig geïllustreerd en begeleid door schitterende foto's.

Als abonnee van AmericA Magazine leest u alle nummers op papier én online. AmericA Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

AmericA Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen AmericA Magazine abonnement

  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €31,75
  • 4x per jaar AmericA Magazine vanzelf thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van AmericA Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.