Azië Magazine abonnementen

Het magazine voor iedereen die van reizen naar Azië en de Pacific houdt. U kunt ook een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Dit magazine is ontstaan uit het samengaan van Azië Magazine en Down Under. Het resultaat: een fantastisch reismagazine over Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands. Met inspirerende en informatie reportages en schitterende foto's.

Met een abonnement op Azië Magazine ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. Azië Magazine heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de Azië Magazine app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Azië Magazine abonnement

  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef al voor €31,75 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Azië Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.