Azië Magazine abonnementen

Het magazine voor iedereen die van reizen naar Azië en de Pacific houdt. U kunt ook een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50 32,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 32,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Dit magazine is ontstaan uit het samengaan van Azië Magazine en Down Under. Het resultaat: een fantastisch reismagazine over Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands. Met inspirerende en informatie reportages en schitterende foto's.

Als abonnee van Azië Magazine leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. Azië Magazine biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Azië Magazine abonnement

  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 4x per jaar als eerste Azië Magazine in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Azië Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.