Azië Magazine abonnementen

Het magazine voor iedereen die van reizen naar Azië en de Pacific houdt. U kunt ook een Azië Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€30,99
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,75
4 nummers
 

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Dit magazine is ontstaan uit het samengaan van Azië Magazine en Down Under. Het resultaat: een fantastisch reismagazine over Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands. Met inspirerende en informatie reportages en schitterende foto's.

Abonnees van Azië Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. Azië Magazine heeft hiervoor een eigen app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Azië Magazine abonnement

  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €31,75
  • 4x per jaar als eerste Azië Magazine in de bus

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Azië Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.