De Smaak Van Italië abonnementen

Kies voor een De Smaak Van Italië abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het magazine over de mooiste gebieden, prachtigste dorpen en steden, en de lekkerste gerechten. U kunt ook een De Smaak Van Italië abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 20,97
3 nummers
17% korting

€29,00 41,94
6 nummers
31% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Smaak Van Italië cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,97
3 nummers
17% korting

€29,00 41,94
6 nummers
31% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

Laatste reviews

  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

Over De Smaak Van Italië

Gemaakt voor en door liefhebbers van de Italiaanse lifestyle en gastronomie, leest u in dit magazine over het mooiste en lekkerste uit de laars van Europa. De redactie neemt u in ieder nummer mee bekende en minder bekende plaatsen en regio's. Van Lombardije in het noorden tot Puglia in het zuiden, waarbij Sardinië en de andere eilanden natuurlijk niet worden overgeslagen.

Heeft u een abonnement op De Smaak Van Italië? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u De Smaak Van Italië ook digitaal lezen. De Smaak Van Italië biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

De Smaak Van Italië verschijnt 6x per jaar.

Voordelen De Smaak Van Italië abonnement

  • Profiteer van tot 36% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Smaak Van Italië op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.