De Smaak Van Italië abonnementen

Kies voor een De Smaak Van Italië abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het magazine over de mooiste gebieden, prachtigste dorpen en steden, en de lekkerste gerechten. U kunt ook een De Smaak Van Italië abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 20,97
3 nummers
17% korting

€29,00 41,94
6 nummers
31% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Smaak Van Italië cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,97
3 nummers
17% korting

€29,00 41,94
6 nummers
31% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

Laatste reviews

  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

Over De Smaak Van Italië

Gemaakt voor en door liefhebbers van de Italiaanse lifestyle en gastronomie, leest u in dit magazine over het mooiste en lekkerste uit de laars van Europa. De redactie neemt u in ieder nummer mee bekende en minder bekende plaatsen en regio's. Van Lombardije in het noorden tot Puglia in het zuiden, waarbij Sardinië en de andere eilanden natuurlijk niet worden overgeslagen.

Heeft u een abonnement op De Smaak Van Italië? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u De Smaak Van Italië digitaal lezen. De Smaak Van Italië heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest u de digitale editie. Download de app voor iOS of Android. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

De Smaak Van Italië verschijnt 6x per jaar.

Voordelen De Smaak Van Italië abonnement

  • Bespaar tot 36% op de losse verkoopprijs
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €17,50 (stop automatisch)
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Smaak Van Italië op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.