delicious. abonnementen

Kies voor een delicious. abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een passie voor lekker eten. U kunt ook een delicious. abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,99 24,90
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€45,99 58,10
7 nummers
21% korting

€85,99 124,50
15 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,99 24,90
3 nummers
8% korting

€51,99 58,10
7 nummers
11% korting

€104,99 124,50
15 nummers
16% korting

Laatste reviews

 • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

 • henk roes

zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen,ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookklub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goedbeschreven recepten .Prima!

 • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

 • De verrukkelijke vos

Heerlijk blad als je van koken houdt. Mooie foto's, fijne artikelen, inspirerende gerechten. Out-of-the-box koken mag hier. Zowel voor makkelijke gerechten als wat moeilijkere, maar voor alles geldt: zo mooi weergegeven op papier in een prachtig tijdschrift!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over delicious.

Delicious.is het lekkerste culinaire magazine van de Benulux. U leest er alles in over heerlijk koken, verrassende gerechten en persoonlijke interviews met de meest innovatieve chef-koks. Dus duikt u ook graag zelf de keuken in? En wilt u op de hoogte blijven van de beste restaurants? Neem dan een abonnement op delicious magazine.

Abonnees van delicious. ontvangen alle edities op papier en digitaal. delicious. heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale edities leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies in dat geval voor een delicious. proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere tijdschrift zelf.

delicious. verschijnt 12x per jaar.

Voordelen delicious. abonnement

 • Geef al voor €104,99 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
 • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
 • Een abonnement is tot 31% voordeliger dan het magazine los kopen
 • 12x per jaar delicious. thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van delicious. op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.