delicious. abonnementen

Kies voor een delicious. abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een passie voor lekker eten. U kunt ook een delicious. abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,99 26,97
3 nummers Stopt automatisch
7% korting

€43,99 62,93
7 nummers
30% korting

€84,99 134,85
15 nummers incl. 3 special editions
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,99 26,97
3 nummers
7% korting

€54,99 62,93
7 nummers
13% korting

€109,99 134,85
15 nummers incl. 3 special editions
18% korting

Laatste reviews

  • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

  • henk roes

zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen,ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookklub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goedbeschreven recepten .Prima!

  • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

  • De verrukkelijke vos

Heerlijk blad als je van koken houdt. Mooie foto's, fijne artikelen, inspirerende gerechten. Out-of-the-box koken mag hier. Zowel voor makkelijke gerechten als wat moeilijkere, maar voor alles geldt: zo mooi weergegeven op papier in een prachtig tijdschrift!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over delicious.

Delicious.is het lekkerste culinaire magazine van de Benulux. U leest er alles in over heerlijk koken, verrassende gerechten en persoonlijke interviews met de meest innovatieve chef-koks. Dus duikt u ook graag zelf de keuken in? En wilt u op de hoogte blijven van de beste restaurants? Neem dan een abonnement op delicious magazine.