delicious. abonnementen

Kies voor een delicious. abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een passie voor lekker eten. U kunt ook een delicious. abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,99 24,90
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€45,99 58,10
7 nummers
21% korting

€85,99 124,50
15 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,99 24,90
3 nummers
8% korting

€51,99 58,10
7 nummers
11% korting

€104,99 124,50
15 nummers
16% korting

Laatste reviews

 • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

 • henk roes

zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen,ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookklub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goedbeschreven recepten .Prima!

 • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

 • De verrukkelijke vos

Heerlijk blad als je van koken houdt. Mooie foto's, fijne artikelen, inspirerende gerechten. Out-of-the-box koken mag hier. Zowel voor makkelijke gerechten als wat moeilijkere, maar voor alles geldt: zo mooi weergegeven op papier in een prachtig tijdschrift!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over delicious.

Delicious.is het lekkerste culinaire magazine van de Benulux. U leest er alles in over heerlijk koken, verrassende gerechten en persoonlijke interviews met de meest innovatieve chef-koks. Dus duikt u ook graag zelf de keuken in? En wilt u op de hoogte blijven van de beste restaurants? Neem dan een abonnement op delicious magazine.

Met een abonnement op delicious. ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. delicious. heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale edities leest. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine.

delicious. verschijnt 12x per jaar.

Voordelen delicious. abonnement

 • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
 • Bespaar tot 31% op de winkelprijs
 • Geef al voor €22,99 een tijdelijk abonnement cadeau
 • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van delicious. op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.