Griekenland Magazine abonnementen

Griekenland Magazine brengt u de magie van Griekenland direct naar uw woonkamer. Laat u meevoeren door verhalen over idyllische eilanden, historische steden en authentieke Griekse gerechten. Griekenland Magazine is de perfecte bron voor iedereen die houdt van reizen en cultuur.

Met Griekenland Magazine krijgt u toegang tot exclusieve reisgidsen, tips van lokale bewoners en prachtige foto's die de essentie van Griekenland vastleggen. Ontdek de charme en schoonheid van dit mediterrane paradijs en plan uw volgende avontuur.


€32,50 32,50
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 32,50
4 nummers
 

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

In Griekenland Magazine vindt u ieder kwartaal een unieke mix artikelen met schitterende foto's. De redactie van Griekenland Magazine neemt u mee op reis en helpt u zo uw volgende reis voor te bereiden en om nadien heerlijk na te genieten. Dus kies nu voor een voordelig abonnement en ontdek wat Griekenland en Cyprus (nog meer) te bieden hebben.

Abonnees van Griekenland Magazine ontvangen alle nummers op papier én digitaal. Griekenland Magazine heeft een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar internet minder goed of kostbaar is.

Griekenland Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Griekenland Magazine abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Griekenland Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.