Griekenland Magazine abonnementen

Het tijdschrift over het mooiste van Griekenland en Cyprus met veel informatie, reistips en aanbiedingen. U kunt ook een Griekenland Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,75
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,75
4 nummers
 

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

In Griekenland Magazine vindt u ieder kwartaal een unieke mix artikelen met schitterende foto's. De redactie van Griekenland Magazine neemt u mee op reis en helpt u zo uw volgende reis voor te bereiden en om nadien heerlijk na te genieten. Dus kies nu voor een voordelig abonnement en ontdek wat Griekenland en Cyprus (nog meer) te bieden hebben.

Abonnees van Griekenland Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. Griekenland Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding onbetrouwbaar of kostbaar is.

Griekenland Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Griekenland Magazine abonnement

  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €31,75 (stop automatisch)
  • 4x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Griekenland Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.