Griekenland Magazine abonnementen

Het tijdschrift over het mooiste van Griekenland en Cyprus met veel informatie, reistips en aanbiedingen. U kunt ook een Griekenland Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Griekenland Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50
4 nummers
 

Laatste reviews

Over Griekenland Magazine

In Griekenland Magazine vindt u ieder kwartaal een unieke mix artikelen met schitterende foto's. De redactie van Griekenland Magazine neemt u mee op reis en helpt u zo uw volgende reis voor te bereiden en om nadien heerlijk na te genieten. Dus kies nu voor een voordelig abonnement en ontdek wat Griekenland en Cyprus (nog meer) te bieden hebben.

Met een abonnement op Griekenland Magazine ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. Griekenland Magazine heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Griekenland Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Griekenland Magazine abonnement

  • Geef al voor €31,75 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Griekenland Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.