Hart voor Dieren abonnementen

Kies voor een Hart voor Dieren abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Het grootste dierenmagazine van de Benelux. U kunt ook een Hart voor Dieren abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 25,50
6 nummers Stopt automatisch
41% korting

€25,00 51,00
12 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 25,50
6 nummers
41% korting

€25,00 51,00
12 nummers
51% korting

Laatste reviews

  • Renee Pieterse de Groot

Mogen wel een aantal zogenaamde leuke foto,s minder. Foto's die bij een artikel horen vind ik beter.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is het magazine voor iedereen die van dieren houdt. In ieder nummer vindt u informatie en adviezen over (op)voeding en verzorging van allerlei dieren. Dierenartsen vertellen u hoe u uw huisdier sterk en gezond houdt. En trainers geven tips over hoe u met uw huisdier moet omgaan. Tot slot vindt u in Hart voor Dieren mooie reportages over de natuur dichtbij huis en natuurlijk heel veel mooie en grappige dierenfoto's.

Als abonnee van Hart voor Dieren leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. Hart voor Dieren heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Hart voor Dieren proefabonnement. En beoordeel dit fijne tijdschrift zelf.

Hart voor Dieren verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Hart voor Dieren abonnement

  • Profiteer van tot 51% korting op de losse verkoopprijs
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.vanaf €14,95
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Hart voor Dieren op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.