Hart voor Dieren abonnementen

Kies voor een Hart voor Dieren abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Het grootste dierenmagazine van de Benelux. U kunt ook een Hart voor Dieren abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

Laatste reviews

  • Renee Pieterse de Groot

Mogen wel een aantal zogenaamde leuke foto,s minder. Foto's die bij een artikel horen vind ik beter.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is het magazine voor iedereen die van dieren houdt. In ieder nummer vindt u informatie en adviezen over (op)voeding en verzorging van allerlei dieren. Dierenartsen vertellen u hoe u uw huisdier sterk en gezond houdt. En trainers geven tips over hoe u met uw huisdier moet omgaan. Tot slot vindt u in Hart voor Dieren mooie reportages over de natuur dichtbij huis en natuurlijk heel veel mooie en grappige dierenfoto's.

Bent u abonnee van Hart voor Dieren? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Hart voor Dieren ook digitaal lezen. Hart voor Dieren heeft een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Hart voor Dieren verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Hart voor Dieren abonnement

  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 58% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Hart voor Dieren op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.