Hart voor Dieren abonnementen

Kies voor een Hart voor Dieren abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Het grootste dierenmagazine van de Benelux. U kunt ook een Hart voor Dieren abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Hart voor Dieren cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 29,70
6 nummers
50% korting

€25,00 59,40
12 nummers
58% korting

Laatste reviews

  • Renee Pieterse de Groot

Mogen wel een aantal zogenaamde leuke foto,s minder. Foto's die bij een artikel horen vind ik beter.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Luzy

Een fijn blad voor de hele familie.

Over Hart voor Dieren

Hart voor Dieren is het magazine voor iedereen die van dieren houdt. In ieder nummer vindt u informatie en adviezen over (op)voeding en verzorging van allerlei dieren. Dierenartsen vertellen u hoe u uw huisdier sterk en gezond houdt. En trainers geven tips over hoe u met uw huisdier moet omgaan. Tot slot vindt u in Hart voor Dieren mooie reportages over de natuur dichtbij huis en natuurlijk heel veel mooie en grappige dierenfoto's.

Heeft u een abonnement op Hart voor Dieren? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Hart voor Dieren digitaal lezen. Hart voor Dieren heeft hiervoor een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of duur is.

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Hart voor Dieren proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend.

Hart voor Dieren verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Hart voor Dieren abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €14,95 (stop automatisch)
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Een abonnement is tot 51% voordeliger dan het magazine los kopen
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Hart voor Dieren op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.