Beet abonnementen

Kies voor een Beet abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Hét hengelsportmagazine van de Benelux. U kunt ook een Beet abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Beet cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

Over Beet

Beet gaat over vissen en niets anders. U leert over de beste visplekken, de nieuwste hengels, het laatste hengelnieuws uit binnen- en buitenland, en recente en komende wedstrijden. Kortom, wilt u alles weten over vissen? Neem een abonnement op Beet.

Beet verschijnt 9x per jaar.

Voordelen Beet abonnement

  • 9x per jaar Beet op de mat
  • Geef al voor €29,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Een abonnement is tot 50% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Beet op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.