ELF Voetbal abonnementen

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL. U kunt ook een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€16,75 20,25
3 maanden Stopt automatisch
17% korting

€33,00 33,50
6 maanden
1% korting

€62,50 67,00
1 jaar
7% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,00 33,50
6 maanden
1% korting

€62,50 67,00
1 jaar
7% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal brengt u iedere maand een unieke mix van artikelen over het Nederlandse profvoetbal en het beste voetbal uit het buitenland. In ieder nummer van ELF vindt u exclusieve interviews met de beste spelers en unieke verhalen over bijzondere wedstrijden competities en clubs. Houdt u van voetbal? Dan houdt u van ELF Voetbal.

Abonnees van ELF Voetbal ontvangen alle nummers op papier én digitaal. ELF Voetbal heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Om het magazine online te lezen download u de ELF Voetbal app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Ideaal op plekken waar internet slecht of duur is.

Wilt u ELF Voetbal eerst proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Voordelen ELF Voetbal abonnement

  • 12x per jaar ELF Voetbal vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 17% op de winkelprijs
  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.