ELF Voetbal abonnementen

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL. U kunt ook een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€16,75 20,25
3 maanden Stopt automatisch
17% korting

€33,00 33,50
6 maanden
1% korting

€62,50 67,00
1 jaar
7% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,00 33,50
6 maanden
1% korting

€62,50 67,00
1 jaar
7% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal brengt u iedere maand een unieke mix van artikelen over het Nederlandse profvoetbal en het beste voetbal uit het buitenland. In ieder nummer van ELF vindt u exclusieve interviews met de beste spelers en unieke verhalen over bijzondere wedstrijden competities en clubs. Houdt u van voetbal? Dan houdt u van ELF Voetbal.

Heeft u een abonnement op ELF Voetbal? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u ELF Voetbal ook digitaal lezen. ELF Voetbal biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of kostbaar is.

Wilt u ELF Voetbal eerst zelf ervaren alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een proefabonnement. Indien u nu voor een proefabonnement kiest, profiteert u daarnaast van 17% korting op de losse verkoopprijs.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Voordelen ELF Voetbal abonnement

  • 12x per jaar ELF Voetbal vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 17% op de winkelprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.