ELF Voetbal abonnementen

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL. U kunt ook een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€16,75 20,25
3 nummers Stopt automatisch
17% korting

€33,00 33,50
6 nummers
1% korting

€62,50 67,00
12 nummers
7% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,00 33,50
6 nummers
1% korting

€62,50 67,00
12 nummers
7% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal brengt u iedere maand een unieke mix van artikelen over het Nederlandse profvoetbal en het beste voetbal uit het buitenland. In ieder nummer van ELF vindt u exclusieve interviews met de beste spelers en unieke verhalen over bijzondere wedstrijden competities en clubs. Houdt u van voetbal? Dan houdt u van ELF Voetbal.

Als abonnee van ELF Voetbal leest u alle nummers op papier én digitaal. ELF Voetbal heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies in dat geval voor een ELF Voetbal proefabonnement. En probeer dit fijne tijdschrift zelf.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Voordelen ELF Voetbal abonnement

  • 12x per jaar als eerste ELF Voetbal in huis
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.(vanaf €33)
  • Bespaar tot 7% op de winkelprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.