ELF Voetbal abonnementen

Kies voor een ELF Voetbal abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Het grootste voetbalmaandblad van NL. U kunt ook een ELF Voetbal abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€16,75 20,25
3 nummers Stopt automatisch
17% korting

€33,00 33,50
6 nummers
1% korting

€62,50 67,00
12 nummers
7% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELF Voetbal cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,00 33,50
6 nummers
1% korting

€62,50 67,00
12 nummers
7% korting

Laatste reviews

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal brengt u iedere maand een unieke mix van artikelen over het Nederlandse profvoetbal en het beste voetbal uit het buitenland. In ieder nummer van ELF vindt u exclusieve interviews met de beste spelers en unieke verhalen over bijzondere wedstrijden competities en clubs. Houdt u van voetbal? Dan houdt u van ELF Voetbal.

Met een abonnement op ELF Voetbal ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. ELF Voetbal heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Niet overtuigd? Kies dan voor een ELF Voetbal proefabonnement. En probeer dit unieke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend.

ELF Voetbal verschijnt 12x per jaar.

Voordelen ELF Voetbal abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Een abonnement is tot 7% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 12x per jaar ELF Voetbal in huis
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €33,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELF Voetbal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.