Nat Geo Historia abonnementen

Kies voor een Nat Geo Historia abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het geschiedenismagazine dat u meeneemt op reis door de tijd.


€36,99 46,50
6 nummers
2% korting

€49,99 69,75
9 nummers
29% korting

€59,99 93,00
12 nummers
36% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Historia

National Geographic Historia vertelt u alle over de grote geschiedkundige gebeurtenissen en belangrijke personen. Dit magazine is uw gids op een boeiende reis door de tijd. Internationaal geschiedkundigen delen hun kennis en visie met u. En rijke illustraties en prachtig beeldmateriaal brengen de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, langs de Middeleeuwen en Renaissance tot de 20ste eeuw. Lees over het verleden. En leer over het heden..

Als abonnee van Nat Geo Historia leest u alle edities op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook offline opnieuw inzien.

Nat Geo Historia verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Nat Geo Historia abonnement

  • Profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 6x per jaar het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Historia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.