Nat Geo Historia abonnementen

Kies voor een Nat Geo Historia abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Het geschiedenismagazine dat u meeneemt op reis door de tijd. U kunt ook een Nat Geo Historia abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,99 43,50
6 nummers
24% korting

€48,99 65,25
9 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Historia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 21,75
3 nummers
8% korting

€25,00 29,00
4 nummers
14% korting

€35,00 43,50
6 nummers
20% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Historia

National Geographic Historia vertelt u alle over de grote geschiedkundige gebeurtenissen en belangrijke personen. Dit magazine is uw gids op een boeiende reis door de tijd. Internationaal geschiedkundigen delen hun kennis en visie met u. En rijke illustraties en prachtig beeldmateriaal brengen de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, langs de Middeleeuwen en Renaissance tot de 20ste eeuw. Lees over het verleden. En leer over het heden..

Met een abonnement op Nat Geo Historia ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook offline inzien.

Nat Geo Historia verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Nat Geo Historia abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €20
  • Profiteer van tot 25% korting op de winkelprijs
  • 6x per jaar Nat Geo Historia vanzelf thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Historia op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.