Donald Duck abonnementen

Kies voor een Donald Duck abonnement met tot % korting op de winkelprijs. Hét legendarische kindertijdschrift voor jong en oud. Met alle avonturen van deze bekende eend, zijn neefjes, vrienden en een paar vijanden. Het magazine dat al miljoenen kinderen aan het lezen heeft gekregen en de hele familie (stiekem) geniet. U kunt ook een Donald Duck abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

 • JC

Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in.

 • joke barentsen

Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was.

 • Suzanne

De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie.

 • Esmee jonge lezer

Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles

 • VR

Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck. en het werkt. hij kijkt er naar uit dat er weer een nieuwe duck in de bus valt.

 • liesbeth

De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag.

 • hieke

het is gewoon een goed blad. Het is niet aan leeftijd gebonden. als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein. naar de donald duck zoeken. geweldig. dat doet je weer een beetje aan je eigen jeugd denken.

 • J. Verhagen

Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de woudlopers!

 • M Zaal

Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje. maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot raadsel! Maar oma woonden toen ook nog thuis en had ze allemaal onder haar kussen verstopt! Ze waren gelukkig weer terecht! Zo nu en dan dan word hij ook nog eens verrast met een donald duck, en die is dan ook binnen 5 minuten helemaal uit! Donald duck is leuk voor jong en oud! :-)

Over Donald Duck

Met een Donald Duck abonnement bent u wekelijks verzekerd van een nieuwe dosis humor en leesplezier in uw bus. Volg Donald Duck, zijn neefjes, Oom Dagobert en hun vrienden op al hun grote en kleine avonturen. En zie hoe ze zich iedere week in en uit de nesten werken.

Abonnees van Donald Duck ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade edities kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

Donald Duck verschijnt 52x per jaar.

Voordelen Donald Duck abonnement

 • 52x per jaar als eerste Donald Duck op de mat
 • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Donald Duck op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.