Quest Junior abonnementen

Kies voor een Quest Junior abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. U kunt ook een Quest Junior abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 21,25
5 nummers
6% korting

€34,99 42,50
10 nummers
18% korting

€59,99 85,00
20 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
 

€25,00 25,50
6 nummers
2% korting

€50,00 55,25
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Renske
Echt een leuk blad voor kinderen

Mijn zoon en dochter lezen Quest Junior elke keer helemaal door. En iedere keer weten ze me dingen te vertellen waar ik zelfs nog nooit over heb nagedacht. Heel leuk en leerzaam.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Quest Junior

Quest Junior is het jongere broertje (zusje) van het populair-wetenschappelijke maandblad voor volwassenen Quest. Quest junior is het tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

In het tijdschrift lezen kinderen iedere maand over wetenschap, techniek, natuur, mens en lichaam, psychologie en geschiedenis; onderwerpen waarvoor kinderen van deze leeftijd steeds meer interesse krijgen. In veel gevallen mag wat ze lezen echter wel wat spannender. Quest Junior speelt daarop in met onder andere (foto)strips en quizes.

Abonnees van Quest Junior ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Eenmaal gedownloade edities kunt u later ook zonder internetverbinding inzien.

Quest Junior verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Quest Junior abonnement

  • Een abonnement is tot 6% voordeliger dan het magazine los kopen
  • 12x per jaar Quest Junior in huis
  • Geef een abonnement cadeau vanaf €15
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.