Quest Junior abonnementen

Kies voor een Quest Junior abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar.


€19,99 23,75
5 nummers
16% korting

€34,99 47,50
10 nummers
27% korting

€64,99 95,00
20 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • Renske
Echt een leuk blad voor kinderen

Mijn zoon en dochter lezen Quest Junior elke keer helemaal door. En iedere keer weten ze me dingen te vertellen waar ik zelfs nog nooit over heb nagedacht. Heel leuk en leerzaam.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Quest Junior

Quest Junior is het jongere broertje (zusje) van het populair-wetenschappelijke maandblad voor volwassenen Quest. Quest junior is het tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

In het tijdschrift lezen kinderen iedere maand over wetenschap, techniek, natuur, mens en lichaam, psychologie en geschiedenis; onderwerpen waarvoor kinderen van deze leeftijd steeds meer interesse krijgen. In veel gevallen mag wat ze lezen echter wel wat spannender. Quest Junior speelt daarop in met onder andere (foto)strips en quizes.

Abonnees van Quest Junior ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Eenmaal gedownloade nummers kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

Quest Junior verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Quest Junior abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 32% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.