Karperwereld abonnementen

Kies voor een Karperwereld abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedere karpervisser. U kunt ook een Karperwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

Laatste reviews

Over Karperwereld

Met een abonnement op Karperwereld ontvangt u iedere 2 maanden het laatste visnieuws, blogs van ervaren karpervissers en informatieve artikelen van onze deskundige redactie. In ieder nummer leest u alles over de karper zelf, de beste stekken, bewezen (en nieuwe) vistechnieken en mooie vangsten. Dit is hét magazine voor iedere liefhebber van karpers.

Met een abonnement op Karperwereld ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Karperwereld heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Om het magazine online te lezen download u de Karperwereld app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Karperwereld verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Karperwereld abonnement

  • Bespaar tot 32% op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Geef al voor €49,95 een aflopend abonnement cadeau
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Karperwereld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.