Karperwereld abonnementen

Kies voor een Karperwereld abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedere karpervisser. U kunt ook een Karperwereld abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

Laatste reviews

Over Karperwereld

Met een abonnement op Karperwereld ontvangt u iedere 2 maanden het laatste visnieuws, blogs van ervaren karpervissers en informatieve artikelen van onze deskundige redactie. In ieder nummer leest u alles over de karper zelf, de beste stekken, bewezen (en nieuwe) vistechnieken en mooie vangsten. Dit is hét magazine voor iedere liefhebber van karpers.

Abonnees van Karperwereld ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Karperwereld heeft hiervoor een eigen app. Hierin vindt u de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de Karperwereld app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar internet minder goed of duur is.

Karperwereld verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Karperwereld abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef een abonnement cadeau al vanaf €49,95 (stop automatisch)
  • Bespaar tot 32% op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Karperwereld op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.