Wielrenblad abonnementen

Wielrenblad biedt u een schat aan informatie en inspiratie voor zowel de recreatieve als de fanatieke wielrenner. Het tijdschrift staat vol met boeiende reportages over wielerevenementen, technische analyses van fietsen en uitrusting, en deskundige tips om uw prestaties te verbeteren. U leest ook over de nieuwste trends in de wielersport en krijgt aanbevelingen voor de beste fietsroutes.

Laat u inspireren door de veelzijdige inhoud van Wielrenblad en ontdek hoe u uw passie voor wielrennen naar een hoger niveau kunt tillen. Een must-have voor elke wielerliefhebber.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is het nieuwste magazine voor de serieuze wielrenner en liefhebber. In ieder nummer leest u over techniek, tactiek, renners, tochten en races. Alles komt aan bod. Lees alles over fietsen, onderdelen, ontwerpers, renners en ploegleiders. Vanzelfsprekend worden de grote wedstrijden en rondes doorgenomen, maar ook de mooiste fietsroutes voor amateurs in binnen- en buitenland.

Met een abonnement op Wielrenblad ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Wielrenblad biedt u een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of kostbaar is.

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Wielrenblad proefabonnement. En beoordeel dit unieke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Daarnaast profiteert u tijdelijk van 58% korting.

Wielrenblad verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Wielrenblad abonnement

  • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs
  • 5x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wielrenblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.