Wielrenblad abonnementen

Kies voor een Wielrenblad abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét mooiste magazine voor wielrenners. U kunt ook een Wielrenblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is het nieuwste magazine voor de serieuze wielrenner en liefhebber. In ieder nummer leest u over techniek, tactiek, renners, tochten en races. Alles komt aan bod. Lees alles over fietsen, onderdelen, ontwerpers, renners en ploegleiders. Vanzelfsprekend worden de grote wedstrijden en rondes doorgenomen, maar ook de mooiste fietsroutes voor amateurs in binnen- en buitenland.

Bent u abonnee van Wielrenblad? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Wielrenblad digitaal lezen. Wielrenblad heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

Wilt u Wielrenblad eerst zelf ervaren alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement.

Wielrenblad verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Wielrenblad abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Geef een abonnement cadeau vanaf €15,00 (stop automatisch)
  • 5x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wielrenblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.