4WD Magazine abonnementen

Voor de echte avonturiers is 4WD Magazine een must-read! Dit tijdschrift brengt u de laatste updates over alles wat met 4x4 rijden te maken heeft, van nieuwe modellen tot de beste offroad routes. U vindt hier uitgebreide tests en deskundig advies om het meeste uit uw 4WD ervaring te halen.

Laat u inspireren door de prachtige foto's en spannende reisverhalen die u meenemen naar de mooiste plekken op aarde. Met 4WD Magazine begint uw avontuur al bij het omslaan van de eerste pagina.


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap Stopt automatisch
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger Stopt automatisch
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber Stopt automatisch
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber
30% korting

Laatste reviews

  • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere autos. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Wilt u alles weten over 4 wheel drives? Neem dan abonnement of proefabonnement op 4WD Magazine. U ontvangt dan maandelijks een prachtig tijdschrift met alles over het plezier dat je beleeft aan vierwielaangedreven auto's. Van fantastische rallies tot schitterende reisverhalen. Natuurlijk vindt u ook veel rij-impressies van nieuwe en oude modellen.

Met een abonnement op 4WD Magazine ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

Met een 4WD Magazine proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Daarnaast profiteert u tijdelijk van 30% korting op de losse verkoopprijs.

4WD Magazine verschijnt 12x per jaar.

Voordelen 4WD Magazine abonnement

  • 12x per jaar 4WD Magazine thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 30% korting op de losse verkoopprijs
  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 4WD Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.