Paleo Magazine abonnementen

Kies voor een Paleo Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Het magazine over de oergezonde levenswijze van Paleo. U kunt ook een Paleo Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

Laatste reviews

Over Paleo Magazine

Wilt u lekker eten én gezond leven? Dan is Paleo iets voor u. En is een abonnement op Paleo Magazine een uitstekend begin. Maar Paleo Magazine is ook voor iedereen die als eerder is overtuigd geraakt van deze levenswijze, gebaseerd op de eetpatronen en gewoonten van onze voorouders. In Paleo magazine vindt u heerlijke recepten voor uitgebreide maaltijden en gezonde snacks. Met de ervaren en deskundige redactie gaat u terug naar de basis en ontdekt u hoe u met oude, natuurlijke ingrediënten alles kan maken wat u nodig heeft.

Abonnees van Paleo Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. Paleo Magazine heeft hiervoor een app. Hierin vindt u de digitale edities. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Paleo Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Paleo Magazine abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Geef al voor €19,95 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 37% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Paleo Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.