Paleo Magazine abonnementen

Kies voor een Paleo Magazine abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het magazine over de oergezonde levenswijze van Paleo. U kunt ook een Paleo Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 27,80
4 nummers
29% korting

€35,00 55,60
8 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 27,80
4 nummers
29% korting

€35,00 55,60
8 nummers
37% korting

Laatste reviews

Over Paleo Magazine

Wilt u lekker eten én gezond leven? Dan is Paleo iets voor u. En is een abonnement op Paleo Magazine een uitstekend begin. Maar Paleo Magazine is ook voor iedereen die als eerder is overtuigd geraakt van deze levenswijze, gebaseerd op de eetpatronen en gewoonten van onze voorouders. In Paleo magazine vindt u heerlijke recepten voor uitgebreide maaltijden en gezonde snacks. Met de ervaren en deskundige redactie gaat u terug naar de basis en ontdekt u hoe u met oude, natuurlijke ingrediënten alles kan maken wat u nodig heeft.

Met een abonnement op Paleo Magazine ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. Paleo Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale edities leest. Om het magazine online te lezen installeert u de Paleo Magazine app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Paleo Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Paleo Magazine abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement.(vanaf €19,95)
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Een abonnement is tot 37% voordeliger dan het tijdschrift los kopen

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Paleo Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.