Paleo Magazine abonnementen

Kies voor een Paleo Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Het magazine over de oergezonde levenswijze van Paleo. U kunt ook een Paleo Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

Laatste reviews

Over Paleo Magazine

Wilt u lekker eten én gezond leven? Dan is Paleo iets voor u. En is een abonnement op Paleo Magazine een uitstekend begin. Maar Paleo Magazine is ook voor iedereen die als eerder is overtuigd geraakt van deze levenswijze, gebaseerd op de eetpatronen en gewoonten van onze voorouders. In Paleo magazine vindt u heerlijke recepten voor uitgebreide maaltijden en gezonde snacks. Met de ervaren en deskundige redactie gaat u terug naar de basis en ontdekt u hoe u met oude, natuurlijke ingrediënten alles kan maken wat u nodig heeft.

Als abonnee van Paleo Magazine leest u alle nummers op papier én online. Paleo Magazine biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Ideaal op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Paleo Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Paleo Magazine abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 4x per jaar Paleo Magazine automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 56% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Paleo Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.