Geschiedenis Magazine abonnementen

Kies voor een Geschiedenis Magazine abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. Een prachtig geïllustreerd magazine met heroïsche en historische verhalen. U kunt ook een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,95 35,80
4 nummers Stopt automatisch
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 35,80
4 nummers
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

Laatste reviews

  • Hugo

Ik heb er pas een ontvangen maar het is een mooi en toegankelijk tijdschrift.

Over Geschiedenis Magazine

De deskundige en bevlogen redactie van Geschiedenis Magazine brengt mooie, betrouwbare verhalen voor een breed publiek. Dit is het magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en de actualiteit van het verleden. Als u uw kennis over het verleden wil verbreden, neem dan nu een abonnement. En ontvang 8x per jaar een rijk geïllustreerd magazine met een schat van kennis en originele verhalen.

Niet overtuigd? Kies dan voor een Geschiedenis Magazine proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend.

Geschiedenis Magazine verschijnt 8x per jaar.

Voordelen Geschiedenis Magazine abonnement

  • Geef al voor €21,95 een aflopend abonnement cadeau
  • 8x per jaar Geschiedenis Magazine thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 51% voordeliger dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Geschiedenis Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.