KIJK Geschiedenis abonnementen

Kies voor een KIJK Geschiedenis abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. KIJK Geschiedenis neemt u mee op een spannende en leuke ontdekkingsreis door de geschiedenis. Van het stenen tijdperk tot nu. U kunt ook een KIJK Geschiedenis abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 25,00
6 maanden Stopt automatisch
20% korting

€29,99 50,00
1 jaar
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KIJK Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 25,00
6 maanden
20% korting

€34,99 50,00
1 jaar
40% korting

Laatste reviews

Over KIJK Geschiedenis

Ervaren journalisten en geschiedkundigen maken van ieder nummer van KIJK Geschiedenis een bewaarnummer. Met schitterende illustraties, (wanneer mogelijk) indrukwekkende fotografie. En heel, heel veel informaties en spannende verhalen.

Iedere editie belicht een specifiek thema en vormt feitelijk een compleet 'dossier'. Met alle belangrijke aspecten van die periode en verschillende invalshoeken. Gemaakt door schrijvers, die juist veel over dat specifieke onderwerp weten.

Abonnees van KIJK Geschiedenis ontvangen alle nummers op papier én digitaal. KIJK Geschiedenis heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Om het magazine online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Wilt u KIJK Geschiedenis eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Als u nu voor een proefabonnement kiest, profiteert u ook nog van 50% korting.

KIJK Geschiedenis verschijnt 8x per jaar.

Voordelen KIJK Geschiedenis abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 8x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 50% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van KIJK Geschiedenis op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.