Lust For Life Magazine abonnementen

Lust For Life Magazine neemt u mee in de wereld van rock en pop met exclusieve interviews, diepgaande artikelen en scherpe recensies. Ontdek de verhalen achter uw favoriete artiesten en krijg een kijkje achter de schermen van de muziekwereld. Van de grootste legendes tot opkomende talenten, Lust For Life Magazine biedt een breed scala aan muzikale inhoud.

Of u nu houdt van vintage vinyl of de nieuwste digitale releases, Lust For Life Magazine houdt u altijd geïnformeerd en geïnspireerd. Een must-read voor iedere muziekliefhebber die zijn kennis en passie wil verdiepen.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lust For Life Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • Plus en min Lust for Life

Verzorgd muziekblad met goede informatie en recensies.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Steven V P

Lust For Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit.

Over Lust For Life Magazine

Lust For Life vertelt u alles over de muzikale helden uit uw jeugd en de beste bands die nu op het podium staan. Ieder nummer van dit 'upbeat' magazine staat vol met unieke interviews en uitgebreide artikelen. Atijd ruim opgezet en rijkelijk geïllustreerd met prachtige foto's.

Lees ondermeer de grootste rubriek met muzikale recensies van de Benelux en columns van de bekende popkenners. Maar ook over de beste geluidsinstallaties, de nieuwste gadgets en de mooiste muzikale stedentrips. Daarnaast vindt u in ieder nummer leuke uitgaans- en theatertips. Kortom, Lust For Life abonnement is voor iedere serieuze muziekliefhebber.

Lust For Life Magazine verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Lust For Life Magazine abonnement

  • 10x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 26% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Lust For Life Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.