Lust for Life Magazine abonnementen

Kies voor een Lust for Life Magazine abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het magazine met alle grote muzikale helden uit het verleden en de bands van de toekomst. U kunt ook een Lust for Life Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,95 20,85
3 nummers Stopt automatisch
33% korting

€30,00 41,70
6 nummers
28% korting

€49,00 69,50
10 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lust for Life Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,95 20,85
3 nummers
33% korting

€30,00 41,70
6 nummers
28% korting

€49,00 69,50
10 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Plus en min Lust for Life

Verzorgd muziekblad met goede informatie en recensies.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Steven V P

Lust for Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit.

Over Lust for Life Magazine

Lust For Life vertelt u alles over de muzikale helden uit uw jeugd en de beste bands die nu op het podium staan. Ieder nummer van dit 'upbeat' magazine staat vol met unieke interviews en uitgebreide artikelen. Atijd ruim opgezet en rijkelijk geïllustreerd met prachtige foto's.

Lees ondermeer de grootste rubriek met muzikale recensies van de Benelux en columns van de bekende popkenners. Maar ook over de beste geluidsinstallaties, de nieuwste gadgets en de mooiste muzikale stedentrips. Daarnaast vindt u in ieder nummer leuke uitgaans- en theatertips. Kortom, Lust For Life abonnement is voor iedere serieuze muziekliefhebber.

Lust for Life Magazine verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Lust for Life Magazine abonnement

  • 12x per jaar Lust for Life Magazine op de mat
  • Bespaar tot 33% op de prijs in de winkel
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €13,95 (stop automatisch)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Lust for Life Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.