VGAN Magazine abonnementen

Kies voor een VGAN Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het magazine tot de rand gevuld met alles voor een vegan lifestyle. U kunt ook een VGAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 31,80
4 nummers
38% korting

€35,00 63,60
8 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op VGAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 31,80
4 nummers
38% korting

€35,00 63,60
8 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over VGAN Magazine

Wilt u (meer) plantaardig eten? Vind alle informatie en inspiratie in VGAN Magazine. Dit magazine is voor u als u helemaal veganistisch wil leven, maar ook als u alleen minder vlees wil eten. VGAN Magazine laat zien dat plantaardig eten niet flauw of lastig hoeft te zijn. Integendeel. Veganistische recepten zijn juist heel lekker en gemakkelijk. En, laten we niet vergeten, heel gezond.

Met een abonnement op VGAN Magazine ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. VGAN Magazine heeft hiervoor een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet minder goed of kostbaar is.

Bent u nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een VGAN Magazine proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend.

VGAN Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen VGAN Magazine abonnement

  • Bespaar tot 37% op de losse verkoopprijs
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Geef een abonnement cadeau vanaf €19,95 (stop automatisch)
  • 4x per jaar VGAN Magazine in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van VGAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.