Groener Wonen abonnementen

Kies voor een Groener Wonen abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen wie bewust wil wonen en leven. U kunt ook een Groener Wonen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

Laatste reviews

Bent u abonnee van Groener Wonen? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Groener Wonen digitaal lezen. Groener Wonen heeft hiervoor een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Groener Wonen verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Groener Wonen abonnement

  • Geef al voor €23,50 een aflopend abonnement cadeau
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 15% korting op de winkelprijs
  • 4x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Groener Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.