Groener Wonen abonnementen

Kies voor een Groener Wonen abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen wie bewust wil wonen en leven. U kunt ook een Groener Wonen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

Laatste reviews

Als abonnee van Groener Wonen leest u alle nummers op papier én online. Groener Wonen biedt u een app. In deze app leest u de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen download u de Groener Wonen app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Groener Wonen verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Groener Wonen abonnement

  • Een abonnement is tot 22% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 4x per jaar Groener Wonen op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Groener Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.