Groener Wonen abonnementen

Kies voor een Groener Wonen abonnement met tot 15% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen wie bewust wil wonen en leven. U kunt ook een Groener Wonen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€23,50 27,80
4 nummers
15% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,50 27,80
4 nummers
15% korting

Laatste reviews

Abonnees van Groener Wonen ontvangen alle edities op papier en digitaal. Groener Wonen heeft hiervoor een app. Hierin leest u de digitale editie. Om het magazine digitaal te lezen installeert u de Groener Wonen app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Groener Wonen verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Groener Wonen abonnement

  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 15% korting op de losse verkoopprijs
  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €23,50 (stop automatisch)

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Groener Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.