KNIPkids abonnementen

Kies voor een KNIPkids abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de leukste kindermode om zelf te maken. U kunt ook een KNIPkids abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,49 35,00
3 nummers Stopt automatisch
21% korting

€49,99 70,00
6 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KNIPkids cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,49 35,00
3 nummers
10% korting

€59,99 70,00
6 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • Theak

Het is een blad om basispatronen uit te halen. Voor een iets gevorderde en gevorderde naaister.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over KNIPkids

Met KNIPkids (voorheen Knippie) maakt u zelf de mooiste kleren voor kinderen tot 12 jaar, ofwel maat 50 tot 164. In dit vrolijke zelfmaakmagazine vindt u de laatste nieuwtjes, de nieuwste kindermode, de beste (technische) adviezen en de leukste patronen en stoffen. Behalve inspiratie voor kindermode, biedt KNIPkids ook veel goede ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en zelfs kraamcadeaus.

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne magazine.

KNIPkids verschijnt 6x per jaar.

Voordelen KNIPkids abonnement

  • Een abonnement is tot 29% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 6x per jaar KNIPkids op de mat
  • Geef al voor €31,49 een abonnement cadeau (stopt automatisch)

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van KNIPkids op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.