Handwerken zonder Grenzen abonnementen

Het magazine met alles over textiel en handwerktechnieken. U kunt ook een Handwerken zonder Grenzen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€33,00
3 nummers
 

€53,75
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Handwerken zonder Grenzen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,00
3 nummers
 

€53,75
6 nummers
 

Laatste reviews

Over Handwerken zonder Grenzen

Houdt u van werken met textiel en zelf kleding en accessoires maken? Dan is Handwerken zonder Grenzen het magazine voor u. Ieder nummer staat vol informatie over handwerktechnieken uit binnen- en buitenland. Met alles over breien, haken, quilten, vilten, borduren en meer.

U vindt er informatieve achtergrondartikelen, persoonlijke interviews met ontwerpers, en natuurlijk veel, heel veel, mooie patronen. Wilt u nog meer zien en beleven? Dan vindt in ieder nummer ook alle informatie over interessante tentoonstellingen, workshops en cursussen.

Voordelen Handwerken zonder Grenzen abonnement

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Handwerken zonder Grenzen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.