Fibre Mood abonnementen

Kies voor een Fibre Mood abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Uw gids voor een unieke stijlvolle garderobe.


€125,00 297,10
5 nummers + 25 patronen (pdf)
58% korting

€75,00 84,60
5 nummers
12% korting

Laatste reviews

  • Suze
Fijn zelf doen

Duidelijke patronen en stappenplan. Niet voor de complete beginner, maar als je al wat ervaring hebt met zelf kleding maken, dan moet het lukken.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Fibre Mood

Stijlvolle kleding van eigen hand. Fibre Mood neemt u bij de hand en helpt u het edele ambacht van de kleermaker eigen maken. U leert hoe u patronen leest en een persoonlijke twist geeft. Het resultaat: unieke kleding die perfect past, zowel qua maat als stijl. Fibre Mood staat aan de basis van uw eigen privécollectie.

Voordelen Fibre Mood abonnement

  • Een abonnement is tot 58% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fibre Mood op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.