Story abonnementen

Kies voor een Story abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Hét Vlaamse showbizzmagazine met nieuwtjes van bekend Vlaanderen en Hollywood.


€3,00 3,64per week
1 jaar
18% korting

€2,75 3,64per week
2 jaar
24% korting

€2,50 3,64per week
3 jaar
31% korting

Laatste reviews

  • dinie nijmeijer
wel leuk

ik vind het nieuws van de sterren enz. mooi ook wel leuke nieuwtjes. maar ik vind de letters te klein, ook met mijn bril op lees ik niet lekker. en het is geen fijn papier het voelt goedkoop aan is stroef en niet lekker glad.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Story

Wekelijks vindt u in Story vele boeiende artikels van bekend Vlaanderen en Hollywood. Unieke reportages, interviews en foto's geven een blik achter de schermen (en voordeuren). Daarnaast laten experts met praktische tips en adviezen zien hoe u uw leven net dat beetjes extra geeft. Onder andere met een nieuwe, nog meer uitgebreide culi-rubriek zodat u altijd iets lekkers op tafel zet.

Met een Story abonnement ontvangt u ook 3 keer per jaar Het Hofjournaal én de Story Zomerspecial. Zo blijft u ook op de hoogte van het leven van uw favoriete royals.

En als Story abonnee kunt u iedere dinsdagochtend vanaf 5 uur uw digitale Story downloaden. Deze editie ziet er precies hetzelfde uit als op papier, maar dan op uw smartphone of tablet. Ideaal voor aan de ontbijttafel, op vakantie, in de trein, of tijdens de pauze op uw werk.

Abonnees van Story ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Eenmaal gedownloade edities kunt u later ook offline openen.

Story verschijnt 52x per jaar.

Voordelen Story abonnement

  • 52x per jaar als eerste Story thuis bezorgd
  • Bespaar tot 31% op de losse verkoopprijs
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Story op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.