Landleven Specials abonnementen

Kies voor een Landleven Specials abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. De bewaarnummers van Landleven met ruim 130 pagina's over één prachtig thema.


€25,00 35,80
4 nummers
30% korting

Laatste reviews

Over Landleven Specials

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers. Over tal van interessante, praktische onderwerpen. Van bakken, handwerken en tuinieren tot doe-het-zelf projecten.

Voorbeelden van thema's zijn: Wonen (november 2023), Bijen en honing (februari 2024), Tuinontwerp (mei 2024), Fruit (augustus 2024) en Soep (november 2024)

Landleven Specials verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Landleven Specials abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Een abonnement is tot 30% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Landleven Specials op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.