Happy Handmade Living abonnementen

Kies voor een Happy Handmade Living abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor creatieve mensen. U kunt ook een Happy Handmade Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€23,50 31,75
4 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happy Handmade Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,50 31,75
4 nummers
26% korting

Laatste reviews

Over Happy Handmade Living

Happy Handmade Living is een sfeervol en eigentijds magazine vol met DIY ideeën voor mode en interieur. De redactie van Landidee en de blogger Lisanne Multem vullen ieder nummer vol met inspiratie en tips voor kleine en grote zelfmaakpprojecten. Van sieraden en accessoires tot een complete restyling van uw huis. Alles uitgebreid beschreven , met duidelijke stappenplannen en geïllustreerd met mooie foto's.

Heeft u een abonnement op Happy Handmade Living? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Happy Handmade Living digitaal lezen. Happy Handmade Living heeft hiervoor een eigen app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Happy Handmade Living verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Happy Handmade Living abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Een abonnement is tot 26% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Geef een abonnement cadeau voor €23,50

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Happy Handmade Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.