Octane abonnementen

Het luxe automagazine over de mooiste klassiekers en sportwagens. U kunt ook een Octane abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€80,55
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Octane cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€80,55
6 nummers
 

Laatste reviews

Over Octane

Octane Magazine is er voor de liefhebber van mooie auto's. Met een abonnement ontvangt u tweemaandelijks meer dan 150 pagina’s met boeiende artikelen en prachtige fotoreportages.

Bent u abonnee van Octane? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Octane digitaal lezen. Octane heeft hiervoor een app. In deze app vindt u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

Octane verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Octane abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Octane op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.