Octane abonnementen

Het luxe automagazine over de mooiste klassiekers en sportwagens. U kunt ook een Octane abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€81,85
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Octane cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€81,85
6 nummers
 

Laatste reviews

Over Octane

Octane Magazine is er voor de liefhebber van mooie auto's. Met een abonnement ontvangt u tweemaandelijks meer dan 150 pagina’s met boeiende artikelen en prachtige fotoreportages.

Bent u abonnee van Octane? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Octane ook digitaal lezen. Octane heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Fijn voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar internet minder goed of duur is.

Octane verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Octane abonnement

  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 6x per jaar Octane in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Octane op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.