Octane abonnementen

Het luxe automagazine over de mooiste klassiekers en sportwagens. U kunt ook een Octane abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€80,55
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Octane cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€80,55
6 nummers
 

Laatste reviews

Over Octane

Octane Magazine is er voor de liefhebber van mooie auto's. Met een abonnement ontvangt u tweemaandelijks meer dan 150 pagina’s met boeiende artikelen en prachtige fotoreportages.

Als abonnee van Octane leest u alle edities op papier én digitaal. Octane heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Octane verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Octane abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Octane op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.