Marie Claire abonnementen

Het high fashion magazine met journalistieke reportages en exclusieve bekende en minder bekende maar minstens zo bijzondere vrouwen. U kunt ook een Marie Claire abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€23,97 23,97
3 nummers
 

€47,94 47,94
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,97 23,97
3 nummers
 

€47,94 47,94
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

Marie Claire is een magazine met ‘joie de vivre’. Dat ziet u terug de reportages op het gebied van mode en schoonheid. Het magazine wordt gemaakt voor alle vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. In ieder nummer vindt u het laatste nieuws en alle trends op beauty gebied, inspirerende mode en diepgaande interviews met sterren en inspirerende vrouwen. Als geen ander magazine combineer Marie Claire high fashion en beauty met echte journalistiek. Deze unieke mix maakt Marie Claire anders dan andere magazines.

Abonnees van Marie Claire ontvangen alle edities op papier en digitaal.

Marie Claire verschijnt 7x per jaar.

Voordelen Marie Claire abonnement

  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • Bespaar tot 25% op de winkelprijs
  • 7x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €10,15

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Marie Claire op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.