Marie Claire abonnementen

Het high fashion magazine met journalistieke reportages en exclusieve bekende en minder bekende maar minstens zo bijzondere vrouwen. U kunt ook een Marie Claire abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€23,97 23,97
3 nummers
 

€47,94 47,94
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,97 23,97
3 nummers
 

€47,94 47,94
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

Marie Claire is een magazine met ‘joie de vivre’. Dat ziet u terug de reportages op het gebied van mode en schoonheid. Het magazine wordt gemaakt voor alle vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. In ieder nummer vindt u het laatste nieuws en alle trends op beauty gebied, inspirerende mode en diepgaande interviews met sterren en inspirerende vrouwen. Als geen ander magazine combineer Marie Claire high fashion en beauty met echte journalistiek. Deze unieke mix maakt Marie Claire anders dan andere magazines.