Vorsten abonnementen

Kies voor een Vorsten abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de Oranjes en andere koninklijke families. Met in ieder nummer exclusieve interviews met royals en schitterende fotoreportages. Van de historie tot de laatste mode. U leest het in dit prachtige royalty magazine. U kunt ook een Vorsten abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 25,91
3 nummers Stopt automatisch
3% korting

€45,00 60,44
7 nummers
25% korting

€60,00 86,34
10 nummers incl. Vorsten Jaarboek
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vorsten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 25,91
3 nummers
3% korting

€50,00 60,44
7 nummers
17% korting

Laatste reviews

 • Ingrid ligtelijn
Mooie fotos

Wel geroddel, wel mooie fotos

Sterke punten
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Margreet

Op koffie tijd was vanmorgen de speciale bea editie. Die wil ik wel lezen! Jammer dat ze stopt

 • An

Mijn moeder is zeer geïnteresseerd in vorstenhuizen van diverse landen, Vorsten Royale sluit prima op deze interesses aan.

 • moeder

moeder vindt het een erg leuk tijdschrift

 • Ann

Ik heb het blad Vorsten kado gedaan aan mijn tante. Zij werd 90 jaar en houd erg van het koningshuis.

 • Nelis

favoriete tijdschrift van degene die het cadeau kreeg!

 • Joke

Vanwege de grote interesse van mijn moeder in het Koningshuis

 • Saskia van Ommeren

Ik lees Vorsten Royaal nu 1 jaar ofzo en het leukste vind ik de rubriek Maxima’s wereld met verhalen over het leven van prinses Maxima

Over Vorsten

Vorsten is het grootste royalty-magazine van Nederland. Dit schitterende magazine houdt u op de hoogte van het wel en wee van de belangrijke koningshuizen in Europa. Met natuurlijk veel aandacht voor de Oranjes en het Nederlandse koningshuis. Maar in ieder nummer vindt u ook prachtige (foto)reportages van de andere koninklijke families, waaronder natuurlijk die van België.

Bent u abonnee van Vorsten? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Vorsten ook digitaal lezen. Vorsten biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Download de app voor iOS of Android. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Vorsten proefabonnement. En probeer dit bijzondere tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend.

Vorsten verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Vorsten abonnement

 • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
 • 13x per jaar Vorsten thuis bezorgd
 • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Vorsten op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.