Puzzel en Win abonnementen

Puzzel en Win biedt u een maandelijkse dosis puzzelplezier met de kans op geweldige prijzen. Het tijdschrift bevat een diverse selectie puzzels, waaronder kruiswoordpuzzels, cryptogrammen, rebussen en doorlopers. Elke maand maakt u kans op prijzen zoals arrangementen, pannen en speelgoed. Puzzel en Win zorgt voor zowel ontspanning als spanning, met elke keer weer nieuwe uitdagingen.

Met Puzzel en Win houdt u uw geest scherp en maakt u kans op mooie prijzen. Het tijdschrift is perfect voor iedereen die van puzzelen houdt en tegelijkertijd graag iets wil winnen.


€27,30 28,75
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€62,10 69,00
12 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Puzzel en Win

Dit magazine voor puzzels en winacties zit vol met diverse uitdagingen, variërend van kruiswoordraadsels tot cryptogrammen en van rebusfilippine tot doorlopers. Elke maand maakt u kans op schitterende prijzen, variërend van arrangementen en pannen tot kinderspeelgoed en boeken.

Wilt u Puzzel en Win eerst zelf ervaren alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement.

Puzzel en Win verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Puzzel en Win abonnement

  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het tijdschrift los kopen
  • 12x per jaar Puzzel en Win thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Puzzel en Win op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.