Kicxstart abonnementen

Kies voor een Kicxstart abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Het motorblad voor en door motorrijders. U kunt ook een Kicxstart abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€65,00 97,86
12 nummers
43% korting

€120,00 181,74
24 nummers
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kicxstart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€65,00 97,86
12 nummers
43% korting

€120,00 181,74
24 nummers
43% korting

Laatste reviews

Over Kicxstart

Motorrijder Magazine is het magazine voor en door motorrijders. Enthousiast, geïnformeerd en onafhankelijk. In Motorrijder Magazine leest u over alles wat er toe doet in de motorwereld. Over motoren, routes, kleding, races en nog veel meer.

Kicxstart verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Kicxstart abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 43% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kicxstart op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.