Kicxstart Magazine abonnementen

Kies voor een Kicxstart Magazine abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Het grootste motormaandblad van België. U kunt ook een Kicxstart Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kicxstart Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

Laatste reviews

Over Kicxstart Magazine

Wanneer men aan motorrijden denkt, denkt men aan KicXstart. Het grootste Belgische motormaandblad bestrijkt alle aspecten van het motorrijden. Met een eigen redactie, exclusieve tests en unieke verhalen. Vernieuwend, origineel en authentiek.

Kicxstart Magazine verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Kicxstart Magazine abonnement

  • Bespaar tot 23% op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar als eerste Kicxstart Magazine in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kicxstart Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.