Feeling Wonen abonnementen

Kies voor een Feeling Wonen abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Feeling Wonen brengt u de laatste trends in decoratie, design, interieur, architectuur en tuinen. Ieder nummer van dit fraaie woonmagazine is een inspiratiebron voor hedendaags en sfeervol wonen.


€7,95 11,00per nummer
1 jaar
28% korting

€7,50 11,00per nummer
2 jaar
32% korting

€6,95 11,00per nummer
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

Over Feeling Wonen

Feeling Wonen is hét designtijdschrift van België. Met in elk nummer woonreportages waarin bijzondere eigenaren en architecten hun huis laten zien. De stylisten van Feeling Wonen houden u op de hoogte over jong talent, opzienbarende ontwerpen en nieuwe merken. Tevens krijgt u stijlanalyses van de specialisten en ideeën voor leuke citytrips.

Met een abonnement op Feeling Wonen ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Eenmaal gedownloade nummers kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

Feeling Wonen verschijnt 8x per jaar.

Voordelen Feeling Wonen abonnement

  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 8x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Feeling Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.