Denksport Varia Pocket abonnementen

Kies voor een Denksport Varia Pocket abonnement met tot 2% korting op de winkelprijs. Heerlijke, toegankelijke puzzels in pocket formaat.


€23,70
5 nummers Stopt automatisch
 

€58,40 59,80
13 nummers
2% korting

Laatste reviews

Over Denksport Varia Pocket

3 Sterren puzzels

Varia puzzels in een handig pocket formaat. Maar de variatie zal er niet minder om zijn: ook in de varia pocket komen de bekendste puzzelsoorten voor. Met ondermeer Blokpuzzels, Cijfercodes, Doorlopers, Filippines, Kruiswoordpuzzels, Legpuzzels, Logische Puzzels, Sudoku's, Woordzoekers en Zweedse puzzels

Wilt u Denksport Varia Pocket eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement.

Denksport Varia Pocket verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Denksport Varia Pocket abonnement

  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Een abonnement is tot 2% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Varia Pocket op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.