Denksport Filippine Vakantieboek abonnementen

Dit dikke vakantieboek is speciaal voor de echte liefhebbers en ideaal voor op reis.


€30,90 32,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€76,05 84,50
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Filippine Vakantieboek

3 Sterren puzzels

Het leuke van een filippine is dat er altijd een eindoplossing uit komt; een grappig citaat, een leerzaam gezegde of gewoon een leuk woord. Een filippine heeft daarnaast minimaal de helft van de vakjes becijferd, zodat als u een woord niet kent, er toch achter kunt komen wat er moet staan. Dit puzzeltype geeft u de mogelijkheid om moeilijkere puzzels toch op te lossen.

Wilt u Denksport Filippine Vakantieboek eerst zelf ervaren alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement.

Denksport Filippine Vakantieboek verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Denksport Filippine Vakantieboek abonnement

  • 13x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 10% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Filippine Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.