10 voor Taal Filippine Klassiek abonnementen

Kies voor een 10 voor Taal Filippine Klassiek abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. De populaire uitgave met tal van pittige taal- en woordpuzzels.


€26,15 27,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€84,15 93,50
17 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over 10 voor Taal Filippine Klassiek

De populaire filippinepuzzel op een voor 10 voor Taal karakteristieke wijze gevuld. Bij een filippinepuzzel kruisen de woorden niet met elkaar, maar staat in alle vakjes een cijfer. Voor het hele diagram geldt dat gelijke cijfers gelijke letters zijn. 10 voor Taal Filippines is de meest uitdagende van alle filippinebundels. Er staat een keur van pittige taal- en woordpuzzels in: cryptofilippines, kruis(woord)filippines, quizfilippines, themafilippines en nog veel meer. Houd je van filippines? Abonneer je dan op 10 voor Taal Filippines!

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift.

10 voor Taal Filippine Klassiek verschijnt 17x per jaar.

Voordelen 10 voor Taal Filippine Klassiek abonnement

  • Bespaar tot 10% op de winkelprijs
  • 17x per jaar 10 voor Taal Filippine Klassiek thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van 10 voor Taal Filippine Klassiek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.