Quest Puzzelmix abonnementen

Puzzelmix biedt u een uitgebreide collectie puzzels die uw geest actief en scherp houden. Het tijdschrift bevat diverse puzzelvormen, zoals unieke beeldpuzzels, cryptogrammen, logikwissen en zeeslag. Elke editie zorgt voor urenlang vermaak en helpt u uw probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. Puzzelmix is ontworpen voor zowel ervaren puzzelaars als beginners, met puzzels die variëren in moeilijkheidsgraad.

Laat u inspireren door de uiteenlopende puzzels in Puzzelmix en ontdek hoe leuk en ontspannend puzzelen kan zijn. Een ideaal tijdschrift voor iedereen die van een goede puzzeluitdaging houdt.


€24,99 27,50
5 nummers
10% korting

€39,99 55,00
10 nummers
28% korting

€49,99 82,50
15 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Quest Puzzelmix

Een abonnement Quest Puzzelmix garandeert u ieder kwartaal een unieke mix van uitdagende puzzels. Als u van puzzelen in allerlei vormen houdt en u uw kennis graag test, is Quest voor u.

Naast de bekende cryptogrammen, kruiswoordpuzzels, filippines en sudoku’s biedt Quest Puzzelmix nog een scala van alternatieve puzzels. Unieke spelvarianten als beeldpuzzels, portrait codes en zelfs zeeslag, worden iedere 3 maanden weer door duizenden puzzelaars met passie gemaakt. En met meer dan 100 pagina’s staat Quest Puzzelmix voor wekenlang puzzelplezier.

Quest Puzzelmix verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Quest Puzzelmix abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 40% voordeliger dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Puzzelmix op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.