Quest Psychologie abonnementen

Kies voor een Quest Psychologie abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét populair-wetenschappelijk magazine over psychologie. U kunt ook een Quest Psychologie abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€52,99 83,88
12 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Psychologie cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,96
4 nummers
11% korting

€30,00 34,95
5 nummers
14% korting

€50,00 62,91
9 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over Quest Psychologie

Quest Psychologie is een magazine over breins en psyche. Het is een van de meest populaire wetenschappelijke magazines omdat het alledaagse onderwerpen behandeld. Persoonlijke relaties, werkrelaties, anders zijn, verliefdheid, ouder worden, huwelijken, scheidingen, kinderen, onderhandelen en nog veel meer. In ieder nummer leest u de antwoorden van experts op lezersvragen en hun recensie van zelfhulpboeken beoordeeld.

Quest Psychologie helpt u uzelf en anderen begrijpen. Nooit zweverig, altijd nuchter en wetenschappelijk onderbouwd. En altijd met positiviteit en humor waarvoor Quest bekend staat.

Met een abonnement op Quest Psychologie ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Bewaarde edities kunt u later ook zonder internetverbinding inzien.

Quest Psychologie verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Quest Psychologie abonnement

  • Een abonnement is tot 37% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.vanaf €25
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 6x per jaar Quest Psychologie op de mat

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Psychologie op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.