Quest Historie abonnementen

Kies voor een Quest Historie abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Het leukste geschiedenismagazine van de Benelux. U kunt ook een Quest Historie abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,50 41,94
6 nummers
25% korting

€54,99 83,88
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Historie cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,96
4 nummers
11% korting

€50,00 62,91
9 nummers
21% korting

€75,00 104,85
15 nummers
28% korting

Laatste reviews

Over Quest Historie

Quest Historie brengt historische hoogte- en dieptepunten tot leven. In beeldende beschrijvingen, verhelderende illustraties en daar waar mogelijk (oude) foto's wordt de oude wereld opnieuw voor uw gecreëerd. Samen met de deskundige en bevlogen redactie bezoekt u de Oude Egyptenaren, het strijdperk van bekende veldslagen, de eerste ondergrondse, de Titanic en nog veel meer. Grote maar ook kleine mijlpalen (zoals het eerste verkeerslicht dat op rood springt) worden belicht met de kennis van nu. Iedere nummer weer. Dit maakt Quest historie het leukste geschiedenis magazine voor jong en oud.

Met een abonnement op Quest Historie ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook offline raadplegen.

Quest Historie verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Quest Historie abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €25 (stop automatisch)
  • 6x per jaar als eerste Quest Historie thuis bezorgd
  • Bespaar tot 34% op de prijs in de winkel
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Quest Historie op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.