Denksport Kruiswoord (6) abonnementen

Kies voor een Denksport Kruiswoord (6) abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Kruiswoordpuzzels voor de vergevorderde puzzelliefhebber.


€22,80 24,00
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€56,15 62,40
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord (6)

6 Sterren puzzels

Leuke kruiswoordraadsels voor gevorderden. Denksport 6 sterren Kruiswoord bevat kruiswoordraadsels van pittig niveau ook diverse varianten, waarin bijvoorbeeld de klinkers zijn weggelaten, of sommige woorden van achteren naar voren moeten worden ingevuld.

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Denksport Kruiswoord (6) proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf.

Denksport Kruiswoord (6) verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Denksport Kruiswoord (6) abonnement

  • 13x per jaar als eerste Denksport Kruiswoord (6) in huis
  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Kruiswoord (6) op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.